| Navn | Beskrivelse | Kodeverdi |
|---|---|---|
| Ferskfiskpakking | Mottak og pakking av fersk fisk | 1 |
| Filetering | Filetering av fisk/fiskeprodukter | 2 |
| Frysing | Innfrysing av fisk/fiskevarer | 3 |
| Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) | Panering og fritering av fisk/fiskevarer som er frosset | 4 |
| Røyking | Røyking av fisk/fiskevarer | 5 |
| Tørrfisktilvirkning | Tilvirking av av tørrfisk | 6 |
| Saltfisktilvirkning | Tilvirking av saltet fisk | 7 |
| Klippfisktilvirkning | Tilvirking av klippfisk | 8 |
| Sildesalting | Salting av sild | 9 |
| Rekemottak | Mottaksanlegg for reker | 10 |
| Rekepilling | Tilvirking av reker | 11 |
| Kjøle og Fryselagring emballerte varer | 12 | |
| Fullsterilisering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Tilnærmet ubegrenset holdbarhet. | 14 |
| Halvkonservering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Begrenset holdbarhet. | 15 |
| Lettkonservering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved tilsetting av stoffer og lett varmebehandling/vakumering som forlenger holdbarheten inntil 3 mnd. | 16 |
| Tranraffinering og tapping | Produksjon av tran/tranprodukter | 18 |
| Blautdyr (skjell m.v.) | Mottaksanlegg for blautdyr (skjell) | 22 |
| Skalldyr (andre enn reker) | Mottaks-/tilvirkningsanlegg for krabbe/kreps/hummer | 23 |
| Lodderogn renseanlegg | Renseanlegg for lodderogn | 24 |
| Div. bearbeidede produkter | Produksjon av fiskekoteletter, frossenfisk produkter | 25 |
| Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk | Oppsamling og behandling av prosessvann/avfall fra produksjon og slakting av oppdrettsfisk. I kombinasjon med annen produksjonsform | 26 |
| Frysefartøy | 30 | |
| Smolttransport | Transport av levende smolt | 40 |
| Ekspedisjonssentral for skjell | 50 | |
| Foredling av skjell | 51 | |
| Rensesentral for skjell | 52 | |
| Fiskeolje | 60 | |
| Fiskemel | 61 | |
| Rekemel | 62 | |
| Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) | 63 | |
| Spesial/-olje (Beinmel m.v.) | 64 | |
| Fiskeproteinkonsentrat | 65 | |
| Trandamping | 66 | |
| Ensilasje | 68 | |
| Diverse fiskemel/oljeprodukter | 69 |
| Verdi | Navn | Beskrivelse |
|---|---|---|
| 1 | Ferskfiskpakking | Mottak og pakking av fersk fisk |
| 2 | Filetering | Filetering av fisk/fiskeprodukter |
| 3 | Frysing | Innfrysing av fisk/fiskevarer |
| 4 | Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) | Panering og fritering av fisk/fiskevarer som er frosset |
| 5 | Røyking | Røyking av fisk/fiskevarer |
| 6 | Tørrfisktilvirkning | Tilvirking av av tørrfisk |
| 7 | Saltfisktilvirkning | Tilvirking av saltet fisk |
| 8 | Klippfisktilvirkning | Tilvirking av klippfisk |
| 9 | Sildesalting | Salting av sild |
| 10 | Rekemottak | Mottaksanlegg for reker |
| 11 | Rekepilling | Tilvirking av reker |
| 12 | Kjøle og Fryselagring emballerte varer | |
| 14 | Fullsterilisering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Tilnærmet ubegrenset holdbarhet. |
| 15 | Halvkonservering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Begrenset holdbarhet. |
| 16 | Lettkonservering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved tilsetting av stoffer og lett varmebehandling/vakumering som forlenger holdbarheten inntil 3 mnd. |
| 18 | Tranraffinering og tapping | Produksjon av tran/tranprodukter |
| 22 | Blautdyr (skjell m.v.) | Mottaksanlegg for blautdyr (skjell) |
| 23 | Skalldyr (andre enn reker) | Mottaks-/tilvirkningsanlegg for krabbe/kreps/hummer |
| 24 | Lodderogn renseanlegg | Renseanlegg for lodderogn |
| 25 | Div. bearbeidede produkter | Produksjon av fiskekoteletter, frossenfisk produkter |
| 26 | Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk | Oppsamling og behandling av prosessvann/avfall fra produksjon og slakting av oppdrettsfisk. I kombinasjon med annen produksjonsform |
| 30 | Frysefartøy | |
| 40 | Smolttransport | Transport av levende smolt |
| 50 | Ekspedisjonssentral for skjell | |
| 51 | Foredling av skjell | |
| 52 | Rensesentral for skjell | |
| 60 | Fiskeolje | |
| 61 | Fiskemel | |
| 62 | Rekemel | |
| 63 | Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) | |
| 64 | Spesial/-olje (Beinmel m.v.) | |
| 65 | Fiskeproteinkonsentrat | |
| 66 | Trandamping | |
| 68 | Ensilasje | |
| 69 | Diverse fiskemel/oljeprodukter |
| Name | Type | Description | Code value |
|---|---|---|---|
| Ferskfiskpakking | <undefined> | ||
| Filetering | <undefined> | ||
| Frysing | <undefined> | ||
| Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) | <undefined> | ||
| Røyking | <undefined> | ||
| Tørrfisktilvirkning | <undefined> | ||
| Saltfisktilvirkning | <undefined> | ||
| Klippfisktilvirkning | <undefined> | ||
| Sildesalting | <undefined> | ||
| Rekemottak | <undefined> | ||
| Rekepilling | <undefined> | ||
| Kjøle og Fryselagring emballerte varer | <undefined> | ||
| Fullsterilisering | <undefined> | ||
| Halvkonservering | <undefined> | ||
| Lettkonservering | <undefined> | ||
| Tranraffinering og tapping | <undefined> | ||
| Blautdyr (skjell m.v.) | <undefined> | ||
| Skalldyr (andre enn reker) | <undefined> | ||
| Lodderogn renseanlegg | <undefined> | ||
| Div. bearbeidede produkter | <undefined> | ||
| Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk | <undefined> | ||
| Frysefartøy | <undefined> | ||
| Smolttransport | <undefined> | ||
| Ekspedisjonssentral for skjell | <undefined> | ||
| Foredling av skjell | <undefined> | ||
| Rensesentral for skjell | <undefined> | ||
| Fiskeolje | <undefined> | ||
| Fiskemel | <undefined> | ||
| Rekemel | <undefined> | ||
| Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) | <undefined> | ||
| Spesial/-olje (Beinmel m.v.) | <undefined> | ||
| Fiskeproteinkonsentrat | <undefined> | ||
| Trandamping | <undefined> | ||
| Ensilasje | <undefined> | ||
| Diverse fiskemel/oljeprodukter | <undefined> |
Vis Fiskebedriftsprodukt i NVDB Datakatalog
| Id | Navn | Type | Multiplisitet |
|---|---|---|---|
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 | ||
| <undefined> | 1 ..1 |