Navn;Beskrivelse;Kodeverdi;Navn engelsk;Beskrivelse engelsk;Kodeverdi engelsk Ferskfiskpakking;Mottak og pakking av fersk fisk;1;;; Filetering;Filetering av fisk/fiskeprodukter;2;;; Frysing;Innfrysing av fisk/fiskevarer;3;;; Videreforedling av frosne varer (panering/fritering);Panering og fritering av fisk/fiskevarer som er frosset;4;;; Røyking;Røyking av fisk/fiskevarer;5;;; Tørrfisktilvirkning;Tilvirking av av tørrfisk;6;;; Saltfisktilvirkning;Tilvirking av saltet fisk;7;;; Klippfisktilvirkning;Tilvirking av klippfisk;8;;; Sildesalting;Salting av sild;9;;; Rekemottak;Mottaksanlegg for reker;10;;; Rekepilling;Tilvirking av reker;11;;; Kjøle og Fryselagring emballerte varer;;12;;; Fullsterilisering;Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Tilnærmet ubegrenset holdbarhet.;14;;; Halvkonservering;Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Begrenset holdbarhet.;15;;; Lettkonservering;Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved tilsetting av stoffer og lett varmebehandling/vakumering som forlenger holdbarheten inntil 3 mnd.;16;;; Tranraffinering og tapping;Produksjon av tran/tranprodukter;18;;; Blautdyr (skjell m.v.);Mottaksanlegg for blautdyr (skjell);22;;; Skalldyr (andre enn reker);Mottaks-/tilvirkningsanlegg for krabbe/kreps/hummer;23;;; Lodderogn renseanlegg;Renseanlegg for lodderogn;24;;; Div. bearbeidede produkter;Produksjon av fiskekoteletter, frossenfisk produkter;25;;; Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk;Oppsamling og behandling av prosessvann/avfall fra produksjon og slakting av oppdrettsfisk. I kombinasjon med annen produksjonsform;26;;; Frysefartøy;;30;;; Smolttransport;Transport av levende smolt;40;;; Ekspedisjonssentral for skjell;;50;;; Foredling av skjell;;51;;; Rensesentral for skjell;;52;;; Fiskeolje;;60;;; Fiskemel;;61;;; Rekemel;;62;;; Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk);;63;;; Spesial/-olje (Beinmel m.v.);;64;;; Fiskeproteinkonsentrat;;65;;; Trandamping;;66;;; Ensilasje;;68;;; Diverse fiskemel/oljeprodukter;;69;;;