Navn | Beskrivelse | Kodeverdi |
---|---|---|
Blautdyr (skjell m.v.) | Mottaksanlegg for blautdyr (skjell) | 22 |
Div. bearbeidede produkter | Produksjon av fiskekoteletter, frossenfisk produkter | 25 |
Diverse fiskemel/oljeprodukter | 69 | |
Ekspedisjonssentral for skjell | 50 | |
Ensilasje | 68 | |
Ferskfiskpakking | Mottak og pakking av fersk fisk | 1 |
Filetering | Filetering av fisk/fiskeprodukter | 2 |
Fiskemel | 61 | |
Fiskeolje | 60 | |
Fiskeproteinkonsentrat | 65 | |
Foredling av skjell | 51 | |
Frysefartøy | 30 | |
Frysing | Innfrysing av fisk/fiskevarer | 3 |
Fullsterilisering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Tilnærmet ubegrenset holdbarhet. | 14 |
Halvkonservering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Begrenset holdbarhet. | 15 |
Kjøle og Fryselagring emballerte varer | 12 | |
Klippfisktilvirkning | Tilvirking av klippfisk | 8 |
Lettkonservering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved tilsetting av stoffer og lett varmebehandling/vakumering som forlenger holdbarheten inntil 3 mnd. | 16 |
Lodderogn renseanlegg | Renseanlegg for lodderogn | 24 |
Rekemel | 62 | |
Rekemottak | Mottaksanlegg for reker | 10 |
Rekepilling | Tilvirking av reker | 11 |
Rensesentral for skjell | 52 | |
Røyking | Røyking av fisk/fiskevarer | 5 |
Saltfisktilvirkning | Tilvirking av saltet fisk | 7 |
Sildesalting | Salting av sild | 9 |
Skalldyr (andre enn reker) | Mottaks-/tilvirkningsanlegg for krabbe/kreps/hummer | 23 |
Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk | Oppsamling og behandling av prosessvann/avfall fra produksjon og slakting av oppdrettsfisk. I kombinasjon med annen produksjonsform | 26 |
Smolttransport | Transport av levende smolt | 40 |
Spesial/-olje (Beinmel m.v.) | 64 | |
Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) | 63 | |
Trandamping | 66 | |
Tranraffinering og tapping | Produksjon av tran/tranprodukter | 18 |
Tørrfisktilvirkning | Tilvirking av av tørrfisk | 6 |
Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) | Panering og fritering av fisk/fiskevarer som er frosset | 4 |
Verdi | Navn | Beskrivelse |
---|---|---|
22 | Blautdyr (skjell m.v.) | Mottaksanlegg for blautdyr (skjell) |
25 | Div. bearbeidede produkter | Produksjon av fiskekoteletter, frossenfisk produkter |
69 | Diverse fiskemel/oljeprodukter | |
50 | Ekspedisjonssentral for skjell | |
68 | Ensilasje | |
1 | Ferskfiskpakking | Mottak og pakking av fersk fisk |
2 | Filetering | Filetering av fisk/fiskeprodukter |
61 | Fiskemel | |
60 | Fiskeolje | |
65 | Fiskeproteinkonsentrat | |
51 | Foredling av skjell | |
30 | Frysefartøy | |
3 | Frysing | Innfrysing av fisk/fiskevarer |
14 | Fullsterilisering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Tilnærmet ubegrenset holdbarhet. |
15 | Halvkonservering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved hermetisering og varmebehandling. Begrenset holdbarhet. |
12 | Kjøle og Fryselagring emballerte varer | |
8 | Klippfisktilvirkning | Tilvirking av klippfisk |
16 | Lettkonservering | Tilvirking av fisk/fiskeprodukter ved tilsetting av stoffer og lett varmebehandling/vakumering som forlenger holdbarheten inntil 3 mnd. |
24 | Lodderogn renseanlegg | Renseanlegg for lodderogn |
62 | Rekemel | |
10 | Rekemottak | Mottaksanlegg for reker |
11 | Rekepilling | Tilvirking av reker |
52 | Rensesentral for skjell | |
5 | Røyking | Røyking av fisk/fiskevarer |
7 | Saltfisktilvirkning | Tilvirking av saltet fisk |
9 | Sildesalting | Salting av sild |
23 | Skalldyr (andre enn reker) | Mottaks-/tilvirkningsanlegg for krabbe/kreps/hummer |
26 | Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk | Oppsamling og behandling av prosessvann/avfall fra produksjon og slakting av oppdrettsfisk. I kombinasjon med annen produksjonsform |
40 | Smolttransport | Transport av levende smolt |
64 | Spesial/-olje (Beinmel m.v.) | |
63 | Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) | |
66 | Trandamping | |
18 | Tranraffinering og tapping | Produksjon av tran/tranprodukter |
6 | Tørrfisktilvirkning | Tilvirking av av tørrfisk |
4 | Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) | Panering og fritering av fisk/fiskevarer som er frosset |
Name | Type | Description | Code value |
---|---|---|---|
Blautdyr (skjell m.v.) | <undefined> | ||
Div. bearbeidede produkter | <undefined> | ||
Diverse fiskemel/oljeprodukter | <undefined> | ||
Ekspedisjonssentral for skjell | <undefined> | ||
Ensilasje | <undefined> | ||
Ferskfiskpakking | <undefined> | ||
Filetering | <undefined> | ||
Fiskemel | <undefined> | ||
Fiskeolje | <undefined> | ||
Fiskeproteinkonsentrat | <undefined> | ||
Foredling av skjell | <undefined> | ||
Frysefartøy | <undefined> | ||
Frysing | <undefined> | ||
Fullsterilisering | <undefined> | ||
Halvkonservering | <undefined> | ||
Kjøle og Fryselagring emballerte varer | <undefined> | ||
Klippfisktilvirkning | <undefined> | ||
Lettkonservering | <undefined> | ||
Lodderogn renseanlegg | <undefined> | ||
Rekemel | <undefined> | ||
Rekemottak | <undefined> | ||
Rekepilling | <undefined> | ||
Rensesentral for skjell | <undefined> | ||
Røyking | <undefined> | ||
Saltfisktilvirkning | <undefined> | ||
Sildesalting | <undefined> | ||
Skalldyr (andre enn reker) | <undefined> | ||
Slakting og tilvirking av oppdrettsfisk | <undefined> | ||
Smolttransport | <undefined> | ||
Spesial/-olje (Beinmel m.v.) | <undefined> | ||
Spesialmel (til konsum) (også anet enn fisk) | <undefined> | ||
Trandamping | <undefined> | ||
Tranraffinering og tapping | <undefined> | ||
Tørrfisktilvirkning | <undefined> | ||
Videreforedling av frosne varer (panering/fritering) | <undefined> |
Vis Fiskebedriftsprodukt i NVDB Datakatalog
Id | Navn | Type | Multiplisitet |
---|---|---|---|
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 | ||
<undefined> | 1 ..1 |